Al meer dan een eeuw lang laten wij de Zaanstreek stralen met onze heerlijke lekkernijen en we koesteren de wens dit nog vele jaren te blijven doen. Ben jij enthousiast om deze reis samen met ons voort te zetten? Lees dan snel verder!

Wij zoeken een enthousiaste bezorger/chauffeur om ons team te versterken. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het tijdig en zorgvuldig afleveren van onze heerlijke producten bij onze winkels én klanten in de Zaanstreek.

Over ons

Bij Banketbakkerij Landsaat zijn we niet zomaar een bakkerij. We zijn een tijdloos instituut dat bekend staat om zijn ambachtelijke lekkernijen: denk aan smeuïge slagroompunten, knapperige amandelkrullen en hemelse marsepeintaart. Onze toewijding gaat verder dan alleen smaak – we bereiden onze verleidelijke creaties dagelijks met zorg en liefde, zodat elke hap een ware belevenis is.

Onze geschiedenis ademt door in onze familierecepten, die we koesteren als kostbare schatten. Maar we zijn niet bang voor vernieuwing. We luisteren naar de hedendaagse wensen en passen onze recepten aan met behoud van traditie. Bovendien openen we in de nabije toekomst onze derde locatie met lunch-/tearoom in Krommenie.

Wat maakt ons nog specialer? Ons Ambacht. Elke gebaksspecialiteit wordt met de hand vervaardigd, met alleen de allerbeste, verse ingrediënten. Onze banketbakkers, bewakers van smaak en traditie, brengen hun expertise en liefde in elk gebakje dat onze bakkerij verlaat. En dat gebeurt iedere dag, met een glimlach en een vleugje trots, in onze banketbakkerij in Zaandam.

Functieomschrijving

Als bezorger/chauffeur ben je verantwoordelijk voor het tijdig en zorgvuldig leveren van vers gebak aan onze winkels in de Zaanstreek. Daarnaast zorg je voor het bezorgen van bestellingen aan onze klanten in de Zaanstreek, waarbij het hanteren van de producten tijdens het transport met zorg wordt uitgevoerd.

Functievereisten

  • Je beschikt over een geldig rijbewijs B
  • Je hebt een zelfstandige werkhouding en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je bent woonachtig in de Zaanstreek
  • Je vind het niet erg om te werken in de ochtenduren
  • Je bent goed georganiseerd en hebt een klantgerichte houding

Wat bieden wij:

  • Een dynamische werkomgeving binnen een gezellig familiebedrijf
  • Een parttime functie met een contract van 12-16 uur per week
  • Marktcomfort salaris

Ben jij de bezorger/chauffeur die wij zoeken? Solliciteer dan nu en wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega! We ontvangen graag je cv en motivatie via michael@landsaat.com.

0
075 – 616 46 05