Banketbakkerij Landsaat – al 110 jaar een begrip

Banketbakkerij Landsaat is al 110 jaar een begrip in de Zaanstreek en staat bekend om haar ambachtelijke gebak, slagroompunten, mergpijpjes en marsepeintaart. Wij bereiden onze producten dagelijks vers met veel zorg en liefde.

De oude familiereceptuur wordt nog steeds geëerd, maar naar de wensen anno 2018 wordt ook geluisterd. Zo werken wij alleen met de allerbeste ingrediënten en maken wij onze marsepein net wat minder zoet zodat deze heerlijk smaakt – ook voor de wat minder grote zoetekauw. Tevens gebruiken wij echte romige slagroomvulling, wat onze slagroompunten, mergpijpjes en marsepeintaarten erg geliefd maakt bij onze klanten.

Onze porties zijn royaal – in smaak en formaat. We bieden onze klanten graag iets extra’s.

Historie

Ons familiebedrijf werd in 1908 opgestart aan de Lage Horn in Zaandam door de 21 jarige Jacobus Landsaat. In 1911 verhuisde de bakkerij naar het Dampad waarna de zaak werd voortgezet door zijn drie zonen. De jongste is naar Amsterdam vertrokken. De andere twee zonen zette de zaak in Zaandam verder voort.

Na de Tweede wereldoorlog in 1945 is de winkel op de Zuiddijk geopend. Inmiddels werd er geen brood meer gebakken en richtte Landsaat zich uitsluitend op de banketbakkerij en kreeg Landsaat steeds meer bekendheid in de Zaanstreek. In de jaren vijftig trend werd er nog een combinatie gemaakt met snackbar en automatiek, maar dit waaide snel weer over. Na Jan Landsaat zijn Roel Landsaat en Jaap-Jan Landsaat eigenaren van de banketbakkerij geworden.

 Anno 2018

Anno 2018 wordt de banketbakkerij voorgezet door de familie Landsaat en werken we elke dag volgens het familiereceptuur in onze nieuwe moderne banketbakkerij op industrieterrein Westerspoor. De banketbakkerij is voorzien van de nieuwste apparatuur en onze banketbakkers werken alleen met de allerbeste ingrediënten. Zo garanderen wij de beste kwaliteit die u van ons bent gewend. Bij de banketbakkerij is een afhaalpunt gevestigd, waar u elke dag vers gebak kunt afhalen. Vooraf een bestelling plaatsen is niet nodig, uiteraard is dit wel mogelijk direct via onze website. Daarnaast verwelkomen we u graag in onze vernieuwde winkel op de Vrieschgroenstraat in Zaandam. Hier kunt u ook genieten van een kopje koffie met gebak in onze tearoom.

Wilt u ons assortiment bekijken en direct een bestelling plaatsen? Bestel online of neem contact met ons op.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze zoete roddels rondom Banketbakkerij Landsaat


0