Banketbakkerij Landsaat

sinds 1908

Banketbakkerij Landsaat bestaat al 113 jaar en staat bekend om haar ambachtelijke gebak, slagroompunten, mergpijpen en marsepeintaart. We bereiden onze producten dagelijks vers met veel zorg en liefde.

De oude familiereceptuur wordt nog steeds geëerd, maar naar de wensen van nu wordt ook geluisterd. Zo werken we alleen met de allerbeste verse ingrediënten en maken we onze marsepein net wat minder zoet zodat deze heerlijk smaakt. Daarnaast bereiden we al onze gebaksspecialiteiten op ambachtelijke wijze. De banketbakkers van Banketbakkerij Landsaat bereiden ons assortiment iedere dag met veel plezier en liefde vers klaar in onze banketbakkerij in Zaandam.

Historie

Ons familiebedrijf werd in 1908 opgestart aan de Lage Horn in Zaandam door de 21 jarige Jacobus Landsaat. In 1911 verhuisde de bakkerij naar het Dampad waarna de zaak werd voortgezet door zijn drie zonen. De jongste is naar Amsterdam vertrokken. De andere twee zonen zette de zaak in Zaandam verder voort.

Na de Tweede wereldoorlog in 1945 is de winkel op de Zuiddijk geopend. Inmiddels werd er geen brood meer gebakken en richtte Landsaat zich uitsluitend op de banketbakkerij en kreeg Landsaat steeds meer bekendheid in de Zaanstreek. In de jaren vijftig trend werd er nog een combinatie gemaakt met snackbar en automatiek, maar dit waaide snel weer over. Na Jan Landsaat zijn Roel Landsaat en Jaap-Jan Landsaat eigenaren van de banketbakkerij geworden.

 Anno 2021

Anno 2021 wordt de banketbakkerij voorgezet door de familie Landsaat. We werken iedere dag volgens het familiereceptuur in onze nieuwe moderne banketbakkerij op de Penningweg 103 op het industrieterrein Westerspoor in Zaandam. De banketbakkerij is voorzien van de nieuwste apparatuur en onze banketbakkers werken alleen met de allerbeste ingrediënten. Zo garanderen wij de beste kwaliteit die je van ons bent gewend. Bij de banketbakkerij is een afhaalpunt gevestigd, waar je elke dag vers gebak kunt afhalen. Vooraf een bestelling plaatsen is niet nodig, uiteraard is dit wel mogelijk direct via onze website. Daarnaast verwelkomen we je graag in onze vernieuwde winkel op de Vrieschgroenstraat 3B in Zaandam. Hier kun je ook genieten van een kopje koffie met gebak in onze tearoom.

Wilt je ons assortiment bekijken en direct een bestelling plaatsen? Bestel online of neem contact met ons op.

0
075 – 616 46 05