Al meer dan een eeuw lang laten wij de Zaanstreek stralen met onze heerlijke lekkernijen en we koesteren de wens dit nog vele jaren te blijven doen. Ben jij enthousiast om deze reis samen met ons voort te zetten? Lees dan snel verder!

We zoeken een banketliefhebber met een vleugje passie en een snufje ervaring om ons team te versterken. Ben jij een banketbakker met een creatieve twist en een scherp oog voor detail, dan ben jij degene waar we naar op zoek zijn!

Over ons

Bij Banketbakkerij Landsaat zijn we niet zomaar een bakkerij. We zijn een tijdloos instituut dat bekend staat om zijn ambachtelijke lekkernijen: denk aan smeuïge slagroompunten, knapperige amandelkrullen en hemelse marsepeintaart. Onze toewijding gaat verder dan alleen smaak – we bereiden onze verleidelijke creaties dagelijks met zorg en liefde, zodat elke hap een ware belevenis is.

Onze geschiedenis ademt door in onze familierecepten, die we koesteren als kostbare schatten. Maar we zijn niet bang voor vernieuwing. We luisteren naar de hedendaagse wensen en passen onze recepten aan met behoud van traditie. Onze marsepein, bijvoorbeeld, wordt met een subtiele touch van zoetheid bereid zodat elke smaakpapil in extase wordt gebracht. Bovendien openen we in de nabije toekomst onze derde locatie met lunch-/tearoom in Krommenie.

Wat maakt ons nog specialer? Ons Ambacht. Elke gebaksspecialiteit wordt met de hand vervaardigd, met alleen de allerbeste, verse ingrediënten. Onze banketbakkers, bewakers van smaak en traditie, brengen hun expertise en liefde in elk gebakje dat onze bakkerij verlaat. En dat gebeurt iedere dag, met een glimlach en een vleugje trots, in onze knusse banketbakkerij in Zaandam.

Wat ga je doen?

Als banketbakker bij ons bedrijf ben je verantwoordelijk voor het voorber

eiden, klaarmaken en decoreren van heerlijke banketproducten. Met jouw ervaring weet je precies hoe je de lekkerste creaties kunt maken en hoe je deze op professionele wijze kunt presenteren. Van het verzamelen en afmeten van de benodigde grondstoffen tot het verpakken van de producten, jij draait er je hand niet voor om.

Daarnaast is het belangrijk dat je het productieproces goed in de gaten houdt en controleert op kwaliteit, hygiëne en receptuur. Je adviseert klanten met plezier over de verschillende soorten banket en zorgt ervoor dat de bakkerij schoon en opgeruimd blijft. Ook het inventariseren van voorraden en het bestellen van grondstoffen behoort tot jouw takenpakket. Evenals het bijwerken en uitdraaien van de productielijsten.

Wie ben jij?

Als banketbakker beschik je over all round vakmanschap en heb je affiniteit met het vak. Je bent flexibel inzetbaar en hebt geen problemen met werken op verschillende tijden, inclusief ’s ochtends vroeg en in het weekend. Je bent goed georganiseerd, kunt recepten lezen en hebt een klantgerichte houding. Daarnaast ben je een teamspeler, maar kun je ook zelfstandig uit de voeten. Ambitie en leergierigheid zijn eigenschappen die bij jou passen.

Wij bieden jou een uitdagende en gevarieerde baan binnen een gezellig team. Je krijgt alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te blijven groeien in het vak. Je komt terecht in een professionele omgeving waar jouw talenten volledig tot hun recht kunnen komen.

Ben jij de banketbakker die wij zoeken? Solliciteer dan nu en wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega! We ontvangen graag je cv en motivatie via michael@landsaat.com.

 

 

 

 

 

 

0
075 – 616 46 05