Landsaat Eufori(j)sch over de nieuwe samenwerking met Chocoladefabriek De Euforij

Chocolademakers De Euforij zorgt al langere tijd voor behoorlijk wat chocoladevreugde binnen Bakkerij Landsaat en die vreugde wordt steeds groter. We verkopen al verschillende producten van deze echte Zaanse chocolademakers, maar de samenwerking ‘smaakt’ naar nog zoveel meer. Naar wat precies? Daarover hoort u binnenkort meer! Met trots stellen we onze ‘partner in chocolade’ verder aan u voor:

Over Chocoladefabriek De Euforij

Chocoladefabriek De Euforij doet zijn naam eer aan. De euforie is groot voor de chocoladeliefhebber, en zo ook voor Bakkerij Landsaat. De Euforij brengt het chocolade maken terug naar de Zaanstreek en biedt klanten de (h)eerlijkste producten.

Chocoladefabriek De Euforij maakt gebruik van de kennis en ervaring op het gebied van cacao en chocolade, die van oudsher aanwezig is in de streek. Samen met leveranciers, vaklieden, machines en ingrediënten uit de buurt maken zij een overheerlijk en eerlijk streekproduct.

Net als Bakkerij Landsaat gaat De Euforij ook voor de traditionele receptuur. Zo maakt De Euforij échte chocola, zonder cacaovervangers of toevoegingen. Authentiek, duurzaam en economisch verantwoord; chocolade waar u blij van wordt.

Bij Landsaat: Zaanse chocolade van De Euforij

Bij Landsaat staan we te popelen om deze vreugdevolle samenwerking met De Euforij verder uit te breiden. Wat de samenwerking precies inhoudt, daarover hoort u later meer. Kunt u niet wachten om deze heerlijke chocolade van De Euforij te proberen? Kom gerust bij ons langs en verblijd uzelf met één (of meer) van deze echte Zaanse chocoladewonders.

Zaanse Brokkenmakers

  • Geniet van de heerlijke Brokkenmakers met echte Zaanse chocolade (melk/puur) rijkelijk gevuld met hazelnoot.
  • Probeer de Rocky Road (melk/puur) gevuld met amandelen, cashewnoten, hazelnoten, pistachenoten, cranberries en mini marshmallows.

Zaanse chocolade repen (met pronkgevel):

De Zaanse chocoladerepen zijn gemaakt van kwaliteitscacao en zonder toevoegingen als palm- of kokosolie. Voor de Zaanse chocolade gebruikt De Euforij zonnebloemlecithine, en geen sojalecithine (genetische modificatie en een allergeen). Heerlijk, eerlijk en puur – maar dan ook te verkrijgen in melkchocolade ?.

  • Melkchocolade, 100% Zaans en 100% romig. Deze chocolade is al een genot op zich, maar smaakt nog lekkerder bij (munt)thee, een goede kop koffie of een Stout biertje.
  • Pure chocolade, 100% Zaans en 55% puur. Heerlijk tussendoor, nog nét iets lekkerder bij (munt)thee, espresso of Ruby Port.
  • Pure chocolade, 100% Zaans en 65% puur. Een genot op ieder moment, maar extra lekker bij een robuuste rode wijn, bijvoorbeeld een Malbec, of een Triple biertje.
  • Pure chocolade, 100% Zaans en 80% puur. Ook deze chocola smaakt heerlijk op ieder moment van de dag, maar bij een stevige rode wijn, Ruby Port of een donker biertje smaakt deze nóg lekkerder.

Bent u benieuwd naar de heerlijke chocolade van De Euforij en kunt u niet wachten deze te proberen? Kom vooral langs bij één van de Landsaat filialen en verblijd uzelf met de heerlijkste Zaanse chocolade van de Euforij.

Lekkere trek gekregen en benieuwd naar de verschillende specialiteiten van Bakkerij Landsaat? Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig online.

0
075 – 616 46 05