Ben jij een gepassioneerde zelfstandig werkende banketbakker die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een gezellig team, in een moderne bakkerij én met fijne werktijden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als banketbakker in onze bakkerij creëer jij het ambachtelijk gebak, de koeken, hartigheden en andere zoetigheden. Dit alles mag jij gaan doen in een moderne bakkerij waar het team oog heeft voor detail en waarde hecht aan kwaliteit. Staan ook bij jou kwalitatief hoogwaardige producten en de klant voorop? Kom ons team versterken!

Als banketbakker heb je de vaardigheden in huis om het volledige assortiment in een banketbakkerij te produceren. Samen met ons gepassioneerde team ga je dagelijks aan de slag om seriematige en ambachtelijke banketbakkersproducten van hoge kwaliteit te bereiden. Je bent gewend aan de dynamiek van een ambachtelijke banketbakkerij en weet dat organiseren en schoon werken de basis zijn van een goed product.

Het bereiden van de producten vindt plaats in onze transparante banketbakkerij van 280 m2 op industrieterrein Westerspoor te Zaandam. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor het vervaardigen van een vers en kwalitatief assortiment gebak, koek, stukwerk en hartige producten. De banketbakkerij is voorzien van de nieuwste en beste apparatuur. Bij de banketbakkerij zit ook een afhaalpunt, dus zal er geregeld contact met klanten voorkomen. Hierdoor ervaar je direct de waardering van gebaksliefhebbers voor jouw werk.

Wat bieden we jou?

Naast een leuke baan als banketbakker bij een familiebedrijf uit 1908 belonen we je volgens het Bakkers CAO+, met een persoonlijke toeslag als kers op de taart. De werktijden zijn van 6:00 tot 15:00 uur, waardoor je ’s middags nog lekker van je vrije tijd kunt genieten. Daarnaast werk je in onze banketbakkerij met de nieuwste en beste apparatuur.

Profiel:

  • Je bent in het bezit van een diploma Banketbakker 1 of 2
  • Je hebt tenminste de afgelopen drie jaar gewerkt als banketbakker
  • Je kunt omgaan met klantcontact
  • Je werkt zelfstandig, maar ook in teamverband
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar

Geïnteresseerd in deze functie?

Stuur je motivatie en CV naar: jaap@landsaat.com

0
075 – 616 46 05